Thys Største Showroom

Velkommen til vores showroom i Thisted, hvor du kan finde inspiration og se vores brede udvalg af moderne badeværelsesløsninger, fliser, sanitet og energiløsninger. Uanset om du planlægger en totalrenovering eller blot ønsker at opgradere enkelte elementer, står vores eksperter klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme. Besøg os og oplev den nyeste teknologi og design i vores inspirerende udstillinger.

Alt til dit badeværelse et sted

Komplette løsninger til dit hjem

Hos Thisted VVS tilbyder vi ikke kun produkter, men også komplette løsninger. Vores erfarne team står klar til at rådgive dig om de bedste valg for dit hjem, lige fra VVS-installationer til energibesparende systemer. Vi tager os af alt fra planlægning til installation, så du kan fokusere på at nyde dit nye badeværelse.

Vores showroom byder på en unik mulighed for at se og opleve det nyeste inden for badeværelsesdesign og -teknologi. Vi har nøje udvalgt produkter fra førende mærker, der sikrer både kvalitet og æstetik. Uanset om du søger en minimalistisk, moderne stil eller en mere klassisk og tidløs indretning, kan du finde det hos os.

Udsalg

Eksklusive produkter og tilbud

Vi er stolte af at kunne præsentere eksklusive produkter, som du kun finder hos os. Vores udvalg inkluderer bl.a. VOLAs “Exclusive Colour Series” og andre specialprodukter, der sætter prikken over i’et på dit drømmebadeværelse.

Desuden har vi løbende gode tilbud på vores udstillingsmodeller, hvor du kan spare op til 50% på udvalgte miljøer.

VVS showroom

Oplev vores store udvalg af fliser

I vores showroom finder du et bredt udvalg af fliser i forskellige materialer, størrelser og designs. Uanset om du er på udkig efter klassiske keramiske fliser, elegante marmorfliser eller robuste porcelænsfliser, har vi noget for enhver smag og stil. Fliser er ikke kun til badeværelser. Hos Thisted VVS tilbyder vi fliser, der passer perfekt til køkkener, stuer, entréer og udendørsarealer. Vores fliser kombinerer æstetik med funktionalitet, hvilket gør dem ideelle til både gulve og vægge. Vi har alt fra små mosaikfliser til store plader, så du kan skabe det look, du drømmer om.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores fliser er nøje udvalgt fra de bedste producenter, der garanterer slidstyrke og lang levetid. Uanset hvilke fliser du vælger, kan du være sikker på, at de vil holde sig smukke og funktionelle i mange år fremover.

Personlig kundekontakt

Den personlige kundekontakt er det vigtigste for os. Vi tilbyder hjemmebesøg, så vi bedre kan forstå dine ønsker og behov. Dette giver os mulighed for at skabe et badeværelse, der passer perfekt til din stil og dit hjem.

Vi er dedikerede til at sikre, at du føler dig tryg og informeret gennem hele processen.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed.

Thisted VVS historie

Møbler, glas, sanitet, tilbehør m.m.

HAVEN

Armaturer

Fliser

Energi m.m.