Om os

Hos Thisted VVS- & Blikkenslagerforretning kombinerer vi fem generationers håndværkserfaring med moderne løsninger. Siden 1855 har vi leveret kvalitet og personlig service indenfor VVS, blik og energi. Vi er her for at realisere dine boligdrømme med de bedste løsninger.

Thisted VVS- & Blikkenslagerforretning

Tradition og Innovation Hånd i Hånd

Hos Thisted VVS tilbyder vi alt indenfor bad, VVS, blik samt energi. Uanset om det drejer sig om deludskiftninger eller totalløsninger, nybyg eller renovering, så er ingen opgave for lille eller for stor for os. Læs mere om vores arbejde under menupunkterne på vores hjemmeside.

Vi byder dig velkommen til en inspirationstur i vores butik/showroom på Karetmagervej i Tilsted, hvor du kan se vores brede udvalg af badmiljøer og tilbehør. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig Thys Største Showroom indenfor bad, sanitet og energi.

Vi tilbyder også totalløsninger, hvor vi koordinerer alt det praktiske samt aftaler med murer, tømrer, maler og elektriker, så du kan koncentrere dig om dine ønsker til dit nye badeværelse. Hos Thisted VVS er den personlige kundekontakt nemlig det vigtigste.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Thisted VVS historie